MARKETING TRŽENJSKO KOMUNICIRANJE IN SVETOVANJE

MARKETING

Prisegamo na načela presežne kreativnosti v imenu tržne učinkovitosti; kreativnost pri reševanju tržnega izziva, kreativnost v procesnem vodenju, kreativnost v tržno-komunikacijskem smislu. Naši vodili sta učinkovitost in ustvarjanje vrednosti za naročnika.

Odlično poznavanje trga, uporabnikov in trendov je prvi korak k razumevanju poslovnih priložnosti ali groženj ter posledično k optimizaciji trženjskih procesov in aktivnosti. Pripravljamo in izvajamo celovite trženjske analize.

Na podlagi realnih podatkov in z veliko mero razumevanja blagovnih znamk svetujemo glede izbire pravilne strategije na vseh ravneh trženjskega spleta in skrbimo za njeno pravilno implementacijo. Samostojno ali kot podpora nadaljnjim procesom.

Zasnova in izvedba komunikacijskih kampanj zahtevata strateško načrtovanje in sistematično vodenje, brez kreativnega presežka pa bo le redkokatera kampanja tudi učinkovita. Skozi proces imamo z naročniki partnerski odnos, smo odzivni in proaktivni.

Idejna in oblikovna zasnova celostnih grafičnih podob, oblikovanje publikacij in letnih poročil, promocijskih materialov ali drugih komunikacijskih elementov. Vsak detajl je plod skrbnega strateškega razmisleka in ustvarjalne domišljije naše kreativne ekipe.

Dve sekundi sta na prodajnem mestu lahko odločilni. V kolikor kupec ne najde želenega izdelka, je lahko bitka zanj izgubljena za vedno. Zato se oblikovanja embalaže lotevamo strateško in premišljeno. Poznamo trende, blagovne znamke in industrijske specifike.

Podpora izdelkom/storitvam prek aktivnosti odnosov z javnostmi je sestavni del komunikacijskih kampanj. Skladno s cilji pripravimo strategijo, komunikacijski načrt in relevantne vsebine ter poskrbimo, da prave informacije vedno pridejo do pravih naslovnikov.

Prodajno mesto ima izjemno pomembno vlogo v celotnem trženjskem procesu, saj predstavlja ključno točko stika uporabnikov z znamkami. Poznavanje zakonitosti prodajnega mesta ter kreativnost in iznajdljivost bistveno prispevajo k učinkovitosti promocij.

Dogodki in sejemske predstavitve pomembno prispevajo k vizualni identiteti podjetja ali znamke, zato je pomembno, da je vsaka malenkost dobro premišljena in vrhunsko izvedena. Poskrbimo za celostno podporo – od zasnove, komunikacijske podpore do izvedbe.

Zadnji projekti

Vsi projekti»
 • Vse dobro. Darila dobra.
  Vse dobro. Darila dobra.
  Telekom Slovenije
 • NEO. NOVI SVET.
  NEO. NOVI SVET.
  Telekom Slovenije
 • Novoletni prazniki tudi za vašo prebavo.
  Novoletni prazniki tudi za vašo prebavo.
  Droga kolinska / Atlantic grupa
 • Kdo je zares na drugi strani?
  Kdo je zares na drugi strani?
  Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve