MANAGEMENT CONSULTING MANAGEMENT CONSULTING

MANAGEMENT CONSULTING

Oprijemljivost in učinkovitost sta naši ključni vodili pri snovanju strateških rešitev. Prisegamo na analitično podkovan pristop k reševanju izzivov, temelječ na tesnem sodelovanju z naročnikom. Zagotavljamo jasne odgovore ter oprijemljive in učinkovite rešitve.

Na podlagi preizkušenega analitičnega pristopa snujemo celovite in inovativne poslovne strategije, poslovne načrte in modele. V sodelovanju z vami načrtujemo razvoj vseh vidikov poslovanja in zagotavljamo oprijemljiv prenos strategij v realnost.

Naša strokovna ekipa vas lahko podpre pri upravljanju blagovnih znamk, portfeljev izdelkov, blagovnih skupin in odnosov s kupci in partnerji ter pri snovanju strategij upravljanja prodaje ali celotnega marketinškega spleta.

Z marketinškimi in prodajnimi taktikami vam pomagamo pri reševanju kratkoročnih poslovnih izzivov, pri čemer smo vedno usmerjeni na oprijemljivost in rezultate.

Nudimo vam podporo pri optimizaciji marketinških in prodajnih procesov, vključno s prenovo poslovnih procesov ali razvojem/optimizacijo ključnih kazalnikov uspeha ter sistemov poročanja za učinkovito spremljanje in prilagajanje marketinških aktivnosti.

Zadnji projekti

Vsi projekti»
  • Marketinške in prodajne taktike - Trgovina

    Za regijskega trgovca smo izdelali predloge izboljšav promocij, kako učinkoviteje in z manj stroški doseči ciljne učinke promocij.

  • Marketinške in prodajne strategije - Avtomobilizem

    Za podjetje iz avtomobilske panoge smo pripravili krajevno prilagojeno komunikacijsko strategijo.

  • Marketinške in prodajne strategije - FMCG

    Za večjega regionalnega proizvajalca potrošniških dobrin (FMCG) smo oblikovali arhitekturo znamk.