ENTERTAINMENT UPRAVLJANJE DOGODKOV

ENTERTAINMENT

Ne glede na to, ali gre za korporativne, trženjske ali dogodke za končni trg jih razumemo kot vzajemno igro komunikacijskih orodij, ki so zasnovani tako, da dosegajo zastavljene cilje. Ustvarjanje edinstvenih izkušenj, kreativnost in inovativnost so le del zgodbe.

Uresničujemo cilje celotne organizacije, ne samo komunikacijskih, temveč tudi poslovne. Pomagamo graditi korporativno identiteto in ugled podjetja ter krepiti korporativno znamko v očeh interne ali poslovne javnosti.

Z novinarskimi dogodki omogočamo ustvarjanje osebne izkušnje za medije z novostmi podjetja, produktov ali storitev. Ustvarjamo zgodbe. Vnaprej načrtujemo sporočila, ki v očeh javnosti vzbujajo interes in višajo nivo prepoznavnosti.

Senzibilnost ustvarjanja dogodkov, ki pomagajo komunicirati družbeno koristna sporočila, razširjati novice, ustvarjati pozitivne govorice ter nenazadnje razlikovalne prednosti, je prav posebna odgovornost. Prave atribute predstavi le natančno oblikovana zgodba.

Kongrese, seminarje, poslovna srečanja ter izobraževanja razumemo kot poslovni proces, ki pomaga pozicionirati podjetje ali uspešno lansirati nove produkte, promovirati uspehe in dosegati prodajne rezultate.

Znamki vdihujemo življenje, njene vsebinske lastnosti in atribute senzibilno prenesemo in vtkemo v dogodek ter tako s pozitivnimi doživetji in emocijami obiskovalcev vplivamo na nakupno namero, krepimo prepoznavnost in ugled. Kreiramo unikatne izkušnje.

Kulturni dogodki so rezultat človekovega ustvarjanja ter umetniškega delovanja, s čimer nudimo odlično priložnost za druženje zbranih entitet, ki so pogosto mnenjski voditelji in imajo velik vpliv na javnost in posledično na ugled podjetja.

Z zasnovo kreativnih konceptualnih zgodb, ki se prepletajo s skrbno izbrano lokacijo, terminom ter kombiniranjem nastopajočih, programa in tehničnih učinkov, vnašamo presenečenje, izvirno zgodbo in unikatno izkušnjo. Koncerti, športni ali gledališki dogodki.

Vsako srečanje ima svoje oblike in zahteve - protokol, ki rešuje dileme in preprečuje nesporazume. S skrbnim načrtovanjem in poznavanjem mednarodnih protokolarnih pravil poskrbimo za popolno izvedbo protokolarnega srečanja, sprejema ali otvoritve.

Z novimi inovativnimi pristopi, kreativnimi presežki in tehnološko prefinjenostjo kreiramo nepozabne izkušnje. Naš največji izziv je nemogoče situacije spreminjati v mogoče, upoštevajoč potrebe in pričakovanja, želje in cilje poslovnih partnerjev.

Zadnji projekti

Vsi projekti»
 • Moët party day!
  Moët party day!
  Merit International
 • Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana
  Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana
  Autocommerce
 • Radi imamo domače
  Radi imamo domače
  Mercator
 • 12. dm tek za ženske
  12. dm tek za ženske
  dm drogerie markt