CORPORATE KORPORATIVNO KOMUNICIRANJE IN SVETOVANJE

CORPORATE

Naročniki cenijo naše svetovalske kompetence, ki se izkazujejo v poglobljenem razumevanju dejavnosti in izzivov, strateških in celovitih rešitvah, učinkoviti izvedbi in merljivih rezultatih. Skupaj soustvarjamo spremembe ter ekonomsko in družbeno vrednost.

Kot zunanji svetovalci lahko pomembno prispevamo k vzdrževanju in krepitvi zaupanja deležnikov organizacije, pa naj gre za proizvodno ali storitveno podjetje, multinacionalno ali domače podjetje, strokovne institucije, neprofitne ali vladne organizacije.

Spremembe lahko pri deležnikih sprožajo negotovost in nezaupanje. Kot zunanji svetovalci zagotavljamo kontinuirano svetovalsko in komunikacijsko podporo skozi celoten proces uvajanja sprememb, pa tudi po njem.

Izboljšanje informiranosti, povečanje zavedanja ali sprememba vedenja je le nekaj ključnih ciljev organizacij na področju upravljanja javnih tem. Načrtovano upravljanje aktivnosti se odraža tako skozi doseganje ciljev kot spremembo izhodiščnega stanja.

Načrtno in proaktvno grajenje zaupanja z vlagatelji in ostalimi finančnimi javnostmi se organizacijam odraža v lažjem komuniciranju strateških prelomnic, kot so javne izdaje delnic, dokapitalizacija, kapitalsko povezovanje, vstop strateškega partnerja …

Deležniki od organizacij pričakujejo transparentnost, poštenost, okoljsko osveščenost, razvoj lokalnega okolja; na tej osnovi ocenjujejo ugled in sprejemajo odločitve. S podporo družbeno-odgovornemu delovanju prispevamo k razumevanju aktivnosti organizacij.

Zaposleni so ključni deležniki organizacij, interno komuniciranje v povezavi z upravljanjem človeških virov pa pomemben vzvod upravljanja odnosov z njimi. Zato je potrebna strateško načrtovana in dvosmerna komunikacijo vodstva z zaposlenimi.

Odzivanje v krizni situaciji je dvotirno: na eni strani povezano z reševanjem poslovnega izziva, ki je povzročil krizo, na drugi učinkovito komuniciranje nastale situacije (vzrokov, posledic, ukrepov). Predvsem pa mora biti hitro in hkrati premišljeno.

Zadnji projekti

Vsi projekti»
 • Zelena prestolnica Evrope
  Mestna občina Ljubljana

  Mesto Ljubljana si je v letu 2016 prislužilo prestižen in zelo odmeven naziv Zelena prestolnica Evrope.

 • Prvi večji dogodek BASF Slovenija za poslovne partnerje
  BASF Slovenija d.o.o.

  BASF, vodilno kemijsko podjetje na svetu, je želelo tudi v Sloveniji ustvariti prestižen vsakoletni dogodek En lep dan, kjer bi lahko predstavljali svoje inovativne rešitve in izdelke, njihovo uporabo in povezovali svojo mrežo strank in poslovnih partnerj

 • Komunikacijski partnerji projekta EYD

  V 2015 smo bili komunikacijski partnerji pri projektu EYD – Evropsko leto razvoja 2015.