Oki Doki

Mlekarna Celeia


Oki Doki je mlečna kapljica, ki živi v »Hepilandiji« in ime za novo otroško linijo iz Zelenih dolin. Nove embalaže, novi okusi, novo ime in nova zgodba – vse po meri otrok.

Nova otroška linija jogurtov iz Zelenih Dolin Oki Doki od novembra 2012 razveseljuje mlade ljubitelje mlečnih dobrot v treh slastnih okusih: jagoda, vanilija in jogurt s čokoladnimi kroglicami.
Oki Doki je mlečna kapljica, ki živi v »Hepilandiji« – čarobnem fantazijskem svetu z jogurtovim jezerom sredi zelenih dolin. S svojimi pomočniki pripravlja najboljši jogurt za mularijo, ki je narejen iz prvovrstnega slovenskega mleka brez GSO in brez barvil. Najbolj odštekan in slasten jogurt za otroke pa se je v nadaljevanju predstavil tudi s kulskimi tatuji, ki so bili na pokrovčkih jogurtov. Na njih se karakter Oki Doki pojavlja v različnih aktivnostih: igra bejzbol s čokoladnimi kroglicami, zajema žlico iz jogurtnega jezera, leti na krilcih iz vanilijinih cvetov… prav takšnega ga vidimo tudi v animacijskem TV oglasu, ki smo ga pripravili za predstavitev Oki Doki jogurtov.