12. dm tek za ženske

dm drogerie markt


Ekipa Pristop Entertainment je v mesecu maju organizirala največjo športno prireditev za ženske - 12. dm tek za ženske. 27. maja 2017 je tako organizacija ekipa v Parku Tivoli, skupaj z več kot 7500 tekačicami, preživela super sobotno druženje s tekom.

Na dogodku je teklo tudi 2659 otrok na Oskarjevem teku, vse pa so kot vsako leto do sedaj ves čas bodrili lojalni navijači. Za dobro in poskočno vzdušje so ponovno skrbeli Čuki, ki so goste prireditve razživeli s poskočnimi komadi, seveda pa smo tudi letos poskrbeli za presenečenje za goste.

Za ogrevanje tekačic je ponovno poskrbel Matej Cankar, ki so se mu pridružili tudi inštruktorji iz drugih krajev ter ambasadorka Nataša Naneva, ki je tekačice razgrela v ritmih poskočne Zumbe. V aprilu smo pričeli tudi z organizacijo tekaških priprav po 8 slovenskih mestih in udeležilo se jih je kar 1950 tekačic.

Spremljevalni program se je začel že zjutraj, ko so udeleženke začele prihajati na prizorišče in se je vklopil DJ Radia 1. Tokrat sta prireditev povezovala Klemen Bunderla, ki se je javljal iz glavnega prireditvenega odra ter podajal vse ključne informacije glede teka; pravila obnašanja, predstavitev proge, obvestila o ločenem zbiranju odpadkov ter tekačice pravočasno pozval na start. Klemen Bučan, pa je predstavljal stojnice ter intervjuval tekačice v štartno-ciljni ravnini.

Progi na 10 km in 5 km sta že drugo leto zapored v celoti potekali po Parku Tivoli in okoli Rožnika, v naravnem okolju čez gozdne poti. Po osvojenem cilju so tekačicam medalje podelile rokometašice RK Krim: kapetanka Miša Marinček, Aljo Koren in Elizabeth Omoregie. Poskrbeli smo za glasbeno presenečenje – tokrat je publiko razgrel letošnji moderator – Klemen Bunderla, ki je s svojim nastopom pod glavnim šotorom poskrbel za pravo evforijo. Letos smo združili moči z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje, ki smo ji namenili 8.000EUR za projekt Botrstvo. Na prireditvi smo zbirali tudi plastične pokrovčke in jih kar 30 kg namenili v humanitarne namene društvu Vesele nogice. Toyota Adria je ponovno poskrbela za glavno nagrado saj je izžrebanka v trajno last prejela Toyoto Yaris, ključ pa je predal direktor podjetja Toyota Slovenija,g. Primož Tiringar. Dogajanje se je zaključilo z obilico dobre volje in plesanjem gostov v glavnem prireditvenem šotoru ob poskočnih ritmih Čukov, tiste z največ energije pa je spremljal še DJ Radia 1.