Radi imamo domače

Mercator


Za naročnika Mercator smo po Sloveniji organizirali devet dogodkov izobraževalne in družabne narave, ki so bili namenjeni obstoječim in potencialnim novim dobaviteljem izdelkov v ponudbi Radi imamo domače.

Serija dogodkov Akademija Radi imamo domače je želela vzpodbuditi mreženje in neformalno druženje, na njih pa so lokalni pridelovalci in proizvajalci hrane pridobili tudi uporabna znanja s področja dobave. Dogodke je moderirala Darja Gajšek, na njih pa je svoje zgodbe o uspehu predstavilo tudi osem predstavnikov dobre prakse in ambasadorjev projekta Radi imamo domače.


Zaključek projekta je potekal v sklopu tridnevnega sejmarjenja v Hipermarketu Šiška med 22. in 24. junijem 2017. Na stojnicah se je predstavilo kar 27 manjših pridelovalcev in proizvajalcev iz vse Slovenije, obiskovalci pa so imeli priložnost preizkusiti raznolike domače dobrote. Prvi dan sejmarjenja so se razstavljavcem pridružili tudi Jernej Damjan, Ula Furlan, Klemen Bučan in drugi znani obrazi iz sveta športa in zabave. Skupaj z dobavitelji so obiskovalcem predstavili in promovirali domače izdelke in tako izkazali podporo domači lokalni hrani.