Gladko bančništvo 2

Nova KBM


Blagovna znamka Sveta vladar v mesecu oktobru z vladarskimi izzivi Gladkega bančništva 2 mlade ponovno ozavešča o preprosti in priročni rabi bančnih produktov znamke Nova KBM.

Filip Flisar je v prvi kampanji gladko opravil z vsemi izzivi Gladkega bančništva in ohranil svoj brkati ponos, zato si je v drugi ediciji prislužil težjega nasprotnikabrata Martina. Pomerila se bosta v treh izzivih Gladkega bančništva, zmagovalec izzivov pa bo poraženca bratsko obril.

Na Facebook strani Sveta vladar je že objavljen prvi izziv, v katerem se bosta brkata brata pomerila v brezstičnem plačevanju s plačilnimi karticami Nove KBM. Sledita še dva izziva, v katerih lahko Martin z bolj spretno uporabo bančnih produktov resno ogrozi obstoj Filipovih brkov. Sodelujoči lahko z odgovorom na objavljen izziv stavijo na svojega favorita in osvojijo glavno nagrado v vrednosti 300 € ali manjše nagrade za bolj gladko življenje.

Odziv na prvi izziv že po enem dnevu presega pričakovanja, saj je v manj kot 24 urah v njem sodelovalo že preko 200 mladih, napovedni video na YouTubu pa je zabeležil že preko 9.000 ogledov. Facebook se je zopet izkazal kot učinkovito orodje za komunikacijo z mladimi, ki veljajo za zahtevno ciljno skupino in so nezainteresirani za svet bančništva.