Mlečna proga

Mlekarna Celeia


Za Mlekarno Celeia, pokroviteljico priljubljenega kuharskega šova Gostilna išče šefa, smo zasnovali spletni nagradni kviz Mlečna proga.

Reševalci kviza lahko prek desetih zanimivih, zabavnih in poučnih vprašanj na www.mlecnacesta.si/mlecna-proga preverijo svoje znanje o mleku, mlečnih izdelkih in lokalni kulinariki ter preverijo, kako dobri kuharski mojstri so. Z nekaj sreče pa si lahko zagotovijo tudi sedež na vlaku kuharskega šova Gostilna išče šefa. Pod taktirko Bineta Volčiča in ekipe se bo namreč najbolj priljubljena slovenska gostilna spremenila v vlak in nekaj nagrajencev kviza Mlečna proga popeljala po idilični poti od Ljubljane, prek Bleda, Mostu na Soči in Štanjela, pa nazaj v Ljubljano. S pristnimi slovenskimi okusi izpod spretnih rok kreativnih kuharskih vajencev pa bodo na svoj račun prišli prav vsi čuti.

Ker pravi kuharski mojstri uporabljajo le najboljše sestavine, ob tej priložnosti pozornost namenjamo mlečnim izdelkom za kuhanje Zelene Doline (mleko, maslo, skuta, smetana in Mileram), ki so še posebej kakovostni. Po podatkih GIZ mlekarstva Slovenije namreč v Mlekarni Celeia odkupujejo bolj kakovostno mleko, kot to velja za slovensko povprečje.