#BreakUpAndMove dogodek

Bayer


Za podjetje Bayer smo pripravili edinstven dogodek #BreakUpAndMove, ki se je na valentinovo jutro hkrati odvijal v Franciji, Nemčiji, Italiji, Irski, Litvi, na Češkem, Madžarskem, Poljskem in v Kanadi. Dogodek je bil namenjen sprejemanju pravih odločitev,

Gostje so se lahko sprehodile po provizoričnem stanovanju, vsaka posamezna soba pa jih je presenetila z novo vsebino in delavnico. V slastni delavnici Cherry on top so se naučile priprave hitrih in zdravih prigrizkov, z njimi pa je ustvarjal znan kuharski par, Teja in Jani iz Tejani Kitch´n. Na delavnici Superlooks jih je vrhunska vizažistka Mateja Pozeb Očko iz studia AlterEGO naučila skrivnih trikov najboljših vizažistov ter jih razvajala z vrhunsko kozmetiko. Svojo kreativno žilico so gostje uporabile tudi na delavnici Selfielosophy, kjer so se zabavale ob snemanju selfijev z različnimi rekviziti, nasvete pa jim je delil kar priznani fotograf Alex Štokelj. Ustvarjanja nepozabnih fotografij pa še ni bilo konec, saj so se gostje nasmejale tudi ob fotografiranju v foto boothu, pod svojo fotografijo na foto wallu pa so zapisale odločitev, ki jo želijo uveljaviti v svojem življenju. Dekleta so uživala v slastnih napitkih in prigrizkih ter se zazibale v ritmih zumbe z moderatorko dogodka, Majo Tratnik.

Da je bilo sprejemanje odločitev res mala malica, sta poskrbeli tudi strokovnjakinji Maja Vukasović Ljubičić, priznana psihologinja, znanstvena raziskovalka in svetovalka, ki je predstavila proces odločanja s psihološkega vidika, doktorica medicine in specialistko ginekologije in porodništva, dr. Darija Strah pa je odgovarjala na vsa možna vprašanja o kontracepciji na delavnici Fun Control.