Vsak dan nas povezuje na milijone zgodb

Telekom Slovenije


Za Telekom Slovenije smo pripravili novo kampanjo s katero v ospredje postavljamo trenutke, dogodke in odnose, ki ustvarjajo zgodbe. Zgodbe, ki jih je vredno deliti.

Kampanja je sestavljena iz glavnega image oglasa in produktnih izpeljav, kjer smo v celotno zgodbo poenoteno vpletli še različne segmente in produkte iz Telekomovega portfelja.

Snemanje je potekalo pod taktirko režiserja in fotografa Saše Hessa ter kreativnega direktorja Aljoše Bagole. Ti, v kamero ujeti utrinki, sestavljajo emocionalno zgodbo, ki si jo lahko ogledate tudi v 3 minutni različici.Kampanja je tako sestavljena iz glavnega image oglasa in produktnih izpeljav, kjer smo v celotno zgodbo poenoteno vpletli še različne segmente in produkte iz Telekomovega portfelja.

V glasbeni podlagi lahko slišimo skoraj celotno pesem Men vse, ki sta jo za mobilno kampanjo priredila producent Anže Cazzafura in Toni Petrovič, bolj poznan kot član skupine In&Out. Pesem je bila pripravljena ekskluzivno kot del t.i. Glasboratorija Telekoma Slovenije. Glasboratorij je projekt zagotavljanja kakovostne in inspirativne slovenske glasbe za potrebe tržnega komuniciranja Telekoma Slovenije in spodbuja sodelovanja znanih slovenskih mainstream glasbenikov in skladateljev.