Deezer

Telekom Slovenije


Za Telekom Slovenije smo pripravili integrirano kampanjo, s katero smo predstavili Deezer – inovativno glasbeno zbirko, ki je na voljo ekskluzivno pri Telekomu Slovenije.

Telekom je še dodatno prepletel ponudbo s predstavitvijo novega paketa Mobitel Deezer Neomejeni, ki že vključuje storitev Deezer in omogoča brezplačen prenos glasbenih podatkov. Preizkus storitve je do 31. 5. za vse naročnike storitev Telekoma brezplačen. Z akcijo smo želeli ciljni skupini preko ugodne ponudbe predstaviti novost, s katero so lahko preko zbirke, ki ponuja več kot 30 milijonov slovenskih in tujih pesmi, vedno in povsod »V koraku z najljubšo glasbo«, kar je slogan kampanje.

Novost je bila predstavljena z inovativno animacijo, preko katere smo nagovorili predvsem mlajšo in tehnično napredno in »on the go« ciljno skupino, prav tako pa smo z liki in specifično barvo vzpostavili prepoznavnost Deezerja in Telekoma Slovenije. Interaktivnost smo v kampanji gradili z glasbeno obarvanim novinarskim dogodkom, na katerem je skupina Muff izvedla komad Nov dan, glasbeno podlago iz TV oglasa.