Access D Secret

G3 Spirits


Za G3 Spirits in priljubljeno blagovno znamko alkoholne pijače smo nadgradili koncept ekskluzivnih klubskih zabav ExcessDNite v skrivnostno različico Access D Secret, prvič namenjeno širšemu segmentu povabljencev.

Na družabnem omrežju Facebook smo ustvarili skrivnostno gibanje, ki gradi zgodbo nenavadnih dogodkov pod taktirko misteriozne lepotice. Miss J je kot osrednji lik kampanje in ambasadorka na lovu za dogodivščinami na področju urbanega užitkarjenja, s pomočjo senzualnih video napovednikov puščala namige o vsebini in sami lokaciji zabave, ki je vse do zadnjega ostala skrita. Skrivnostna komunikacija preko družabnega omrežja in razvita aplikacija hitri prsti je prvič omogočila, da se je za vstop v svet skrivnosti potegovala tudi širša javnost.

Dogodke Access D Secret povezuje zlitje kakovostnih sestavin - druženja, dobre glasbe in inovativnih okolij. Zabave so v preteklosti slovele po vselej zanimivih in inovativnih lokacijah, ki jih organizatorji skrbno izberejo, odlični glasbeni kulisi izpod prstov priznanih svetovnih DJ-jev in številnih presenečenjih, ki so jih deležni povabljenci. Zabava je izredno priljubljena tudi med mediji, saj generira veliko medijske pozornosti.

Tokrat se je zabava odvila na lokaciji Centralnih delavnic Slovenskih železnic, kamor je povabljence popeljal vlak iz Glavne železniške postaja Ljubljana. S pomočjo dih jemajočega dekorja v značilnih oranžnih odtenkih, nasmejanih hostes s priljubljenimi koktajli zeliščnega likerja in nastopi mičnih plesalk, je prizorišče zabave nudilo resnično nepozabno platformo za odlično zabavo.