Spletna stran Roka Bagoroša

Rok Bagoroš


Izvajanje trikov na motociklu za slehernika ni vsakdanja dejavnost, a Rok Bagoroš je poseben in takšna je tudi njegova spletna stran. Sponzorsko smo poskrbelo za prenovo spletne strani, ki tehnično in vsebinsko pokaže, da gre za elitnega stunt riderja.

Kot predstavnik svetovne elite izvajalcev trikov na motornih kolesih in tovarniški voznik znamke KTM, si je Rok Bagoroš vsekakor zaslužil spletno mesto, ki zmore celovito predstaviti dinamičnost njegovega življenja in dela. Spletno stran smo zasnovali kot središče njegovega online dogajanja, ki ga lahko uporabnik obišče iz najširšega možnega nabora naprav. Stran je zato oblikovana kot responsive site, ki se v celoti pravilno prikaže ne glede na velikost zaslona, tako v ležeči, kot pokončni postavitvi, za kar smo uporabili inovativen sistem zlaganja vsebin glede na širino ekrana. Povsod upoštevamo sodobna standarda HTML5 in CSS3.

Strukturna dinamičnost strani je uporabna za najrazličnejše vsebine, s katerimi podrobno predstavljamo Rokov vozni park in njegove akrobatske vragolije v obliki foto in video materialov. Vsak obiskovalec si lahko ogleda njegovo znanje, kdo vse ga pri aktivnostih sponzorira, kakor tudi preveri, kje bo Rok Bagoroš nastopil ali kako ga lahko bookira za nastop na svojem showu. Vse vsebine pa so povezane tudi z njegovimi viri iz Facebooka, Twittra in Instagrama, da ga obiskovalci še lažje spremljajo v živo.