Otvoritev distribucijskega centra Derby

Rastoder d.o.o.


Maja 2013 smo v imenu podjetja Rastoder d.o.o. slavnostno otvorili enega največjih in tehnološko najbolj naprednih distribucijskih centrov v JV regiji. Odprtje centra predstavlja nov mejnik v slovenski logistični in posledično tudi v prehrambni industriji

Distribucijski center »Derby« so slavnostno odprli Izet Rastoder, direktor podjetja Rastoder, mag. Stanko Stepišnik, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo, in Zoran Janković, župan Mestne občine Ljubljana.

Pomembno pridobitev za Slovenijo je pospremil veliki dogodek z raznovrstnim glasbenim in plesnim programom v družbi bogatega nabora priznanih glasbenikov iz Slovenije in Balkana. Dogodka se je udeležilo več kot 700 pomembnih gostov s svetovnega gospodarskega parketa in slovenske estrade. Obiskovalci so bili navdušeni nad dovršenostjo objekta kot tudi samega dogajanja, prežetega s pisanim karnevalskim vzdušjem in plesnimi vložki, ki so zbrane popeljali naravnost na ulice brazilskega karnevala.

Večerno druženje ob sadnih in zelenjavnih poslasticah so z bogatim glasbenim naborom ustvarili Jan Plestenjak, Nataša Bekvalac, Colonia, Daniela, Hari Mata Hari in drugi odmevni glasbeni gostje, ki so s svojim nastopom počastili otvoritveni dogodek.

Udeleženci so pozdravili pomembno pridobitev za Slovenijo in izrekli podporo podjetju Rastoder, ki bo z novo pridobitvijo okrepilo dejavnost uvoza in izvoza eksotičnega sadja in zelenjave v lokalnem in širšem regionalnem prostoru. Z bolj učinkovito in hitrejšo dostavo visoko kakovostnih in varnih izdelkov bodo ljubitelje kakovostnega sadja in zelenjave v Sloveniji in Evropi še naprej spodbujali k zdravemu načinu življenja, hkrati pa tudi v prihodnje sledili trendom še bolj svežih in ekološko pridelanih izdelkov. Center Derby je tako pomembna pridobitev za slovenske pridelovalce sadja in zelenjave, saj bo podjetje Rastoder spodbujalo odkup pridelkov s slovenskim poreklom in tako pripomoglo k razvoju slovenskega kmetijstva. Dobra novica tudi za vse tiste, ki prisegajo na lokalno kakovost.