Viva la Itak

Telekom Slovenije


Prelepa pepelka po 200 letih izgubi svoj mobitel, princ svojo pepelko najde po pravem PIN-u in s tem tudi odklene njuno ljubezen. S prenovljeno Grimmovo pravljico smo komunicirali nov paket Itak Petka in novo ponudbo telefonov.

Življenje mora biti včasih odbito pravljično! Zato se je Itak v vsem tem globalnem direndaju zatekel h bratoma Grimm in si pri njima sposodil Pepelko.
Vendar jo je v svojih rokah zavihtel čisto po svoje! Obujena moderna Pepelka je še vedno ultimativno lepa in zmede glavo vsakemu princu. Preden odbije polnoč, se odvije od svojega soplesalca in pobegne. A namesto zlatega čeveljca na stopnicah po natanko 200 letih izgubi svoj mobitel. Princ ga najde in ker ne ve točno, kdo je njegova princeska, se jo odpravi iskat tako, da išče tisto, ki bo vtipkala pravi PIN. Tista, ki odklene telefon, torej odklene njuno ljubezen!
Tako je Itak konec srečen konec in - recimo ji sedaj PINpelka - zlahka odklene telefon! In ljubezen je tu! In tako s princem srečno komunicirata do konca svojih dni.
Tudi zato, ker je Itak poleg dveh hudih mobitelov za samo 1 EUR pripravil tudi poseben paket Petka, ki omogoča več pogovorov, več sporočil SMS in MMS, več prenosa podatkov in več ljubezni za samo dodatnih 5 EUR! Skratka, dovolj razlogov, da stisnemo pesti in iz dna grla zakričimo: VIVAAAA LA ITAAAAAAK!