Novice

Izšla je knjiga Kultura in odnosi z javnostmi, katere sourednik je prof. dr. Dejan Verčič

Predstavitev knjige, bo 29. maja 2012, ob 14. uri, na Fakulteti za družbene vede.

Te dni je pri založbi Routledge v New Yorku izšla knjiga Kultura in odnosi z javnostmi, katere sourednik je dr. Dejan Verčič, profesor za odnose z javnostmi na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani in soustanovitelj Pristopa.

Knjiga ponuja zanimivo branje tudi za slovensko komunikacijsko stroko in menedžerje oziroma vodilne na različnih delovnih mestih v ustanovah in podjetjih, še posebej tistih, ki poslujejo tudi na tujih trgih in v drugih kulturnih okoljih. V njej namreč 24 avtorjev iz devetih držav v petnajstih poglavjih odpira in naslavlja temeljna vprašanja o odnosu med kulturo in komuniciranjem v sodobnih organizacijah ter njunim medsebojnim vplivanjem.

Predstavitev knjige bo 29. maja 2012, ob 14. uri, na Fakulteti za družbene vede (predavalnica 10). O vsebini knjige se bosta z dr. Dejanom Verčičem pogovarjala tudi dr. Aleš Debeljak, eden izmed soavtorjev knjige ter profesor in predstojnik Centra za proučevanje kulture in religije, publicist in pesnik ter Janez Škrabec, ustanovitelj in direktor podjetja Riko, znan kot mecen, pokrovitelj in donator ter aktivni podjetnik na tujih, predvsem rusko govorečih trgih.

Vljudno vabljeni!