Novice

Še ena v vrsti nagrad za Virtualne polete Planica 2015

Večkrat nagrajeni projekt, ki smo ga z Art Rebel 9 zasnovali za Zavarovalnico Triglav, slavil tudi na European Excellence Awards.

Da projekt Virtualni poleti Planica 2015 spada med najbolj inovativna in kreativna dela industrije v Evropi, so potrdile že mnoge nagrade, nedavno tudi strokovna žirija European Excellence Awards - prestižnih nagrad s področja odnosov z javnostmi in marketinškega komuniciranja. Virtualni poleti so zmagali v kategoriji »Bulgaria, Romania, Croatia, Slovenia, Serbia, Montenegro, Bosnia-Herzegovina«. European Excellence Awards je del svetovne mreže Excellence Awards.

Projekt, ki omogoča izkušnjo virtualnih smučarskih poletov na planiški velikanki z uporabo virtualnih 3D očal Oculus Rift, smo za Zavarovalnico Triglav razvili z Art Rebel 9, v okviru skupnega razvojnega VR projekta WinterWings. Premierno so bili virtualni poleti v javnosti predstavljeni v okviru letošnjega svetovnega pokala v smučarskih skokih v Planici, kasneje pa še kot del slovenskega paviljona na Expu 2015 v Milanu in navdušili obiskovalce.