Novice

Weekend Media Festival tudi v znamenju Pristopa

Pristopovi strokovnjaki bodo na sedmem WMF-ju sodelovali kar na petih predavanjih oz. okroglih mizah.

Med 18. in 21. septembrom se bo v Rovinju na Hrvaškem odvil sedmi Weekend Media Festival, namenjen komunikacijskim strokovnjakom iz regije. Kot predavatelji oz. govorci na okroglih mizah se bodo obiskovalcem festivala predstavili tudi sodelavci mreže Pristop.

Udeleženci bodo lahko prisluhnili petdesetim predavanjem in okroglim mizam, tradicionalno pa bo poskrbljeno tudi za sproščeno druženje. Organizatorji pričakujejo okrog 4.000 obiskovalcev.

Pristopovi strokovnjaki sodelujejo na petih predavanjih oz. okroglih mizah festivala.

V petek bosta Živa Čižman in Matej Klepec iz Goldbach Audience udeležencem predstavila svoj pogled na oglaševanje v spremenjenih tržnih razmerah, na predavanju Od oglašavanja koje je usmjereno na kanal do onog koje je usmjereno na korisnika (11.00-12.00, dvorana Produženi Vikend). Ob 15.30 uri se bosta sočasno odvili okrogli mizi Mad Men vs. Math Men (dvorana Vikend) in Marketing – previše važan da bi se njime bavili samo marketingaši? (dvorana Balcannes). Na prvi bodo sodelovali Sašo Dimitrievski (Pristop Group), Davor Bruketa (Bruketa&Žinić OM), Ivan Kovačević (Agrokor, Hrvatska) in Larisa Zdravković (ZenithOptimedia Adriatic), moderiral bo Daniel Ackermann (Degordian). Na drugi pa bodo pogled na stanje v marketingu pri nas v uvodu predstavila Nataša Mithans (Pristop), v razpravi pa bodo sodelovali Iztok Franko (Adria Airways), Aleksandra Kregar Brus (Atlantik Grupa) in Darja Teržan (Mlekarna Celeia).

V soboto bo v Pristopove barve odeta dvorana Balcannes, saj se bosta tam zvrstili okrogli mizi sLOVEnia IS ON AIR (11.15-12.15) s Tinetom Lugaričem (Pristop), Dragom Mlakarjem (Publicis) in moderatorko Ano Ivandič (Formitas BBDO/SZOA) ter panel BalCannes voice of the creatives: Pitchomania (12.30-13.30) s številnimi priznanimi kreativci. Z nami bodo namreč Aljoša Bagola (Pristop), Vladimir Ćosić (McCann), Dušan Drakalski (New Moment New Ideas Company Skopje), Bojan Hadžihalilović (Fabrika), Nikola Žinić (Bruketa&Žinić OM) in moderator Ekrem Dupanović (Medija Marketing).

Petkov program si lahko v celoti ogledate na http://bit.ly/1nX5hlA, sobotnega pa na http://bit.ly/1wlIlln. Pristopovci pa se bomo ves čas javljali tudi »v živo«, prek www.facebook.com/pristop in www.twitter.si/pristop.