Novice

Pristop s kampanjo »Tudi nosečke potrebujete Donat Mg« med elitnimi finalisti Effie Euro 2013!

Kampanji »Tudi nosečke potrebujete Donat Mg« , se je uspelo prebiti v veliki finale tekmovanja Euro Effie 2013.

Prvostopenjska žirija, ki je že zasedala, je med vsemi prispelimi prijavami zbrala 44 finalistov, ki prihajajo iz 34 agencij znotraj 11 držav. Med najboljšimi sta samo 2 slovenski kampanji, zato je uspeh ekipe Pristopa in Atlantic grupe še toliko večji.

Ocenjevanje prijavljenih del poteka v dveh delih. Prvi del je potekal izključno na spletu, člani žirije pa so dela presojali po učinkovitosti glede na strategijo, analizo ciljanega trga, izbor in uporabo tržnih komunikacij ter rezultatov. Izbrali so 44 finalistov, konec junija pa se bo v Bruslju sestala devetnajstčlanska drugostopenjska žirija, ki bo pri ocenjevanju upoštevala tudi kreativno gradivo, kar bo predstavljalo 20 odstotkov končnega rezultata.

Za evropsko nagrado EACA Euro Effie se lahko potegujejo vse agencije, ki so do 18. aprila 2014 prijavile svoje tržno-komunikacijske akcije; pogoj za to je, da so prijavljeni projekti v letu 2013 potekali na vsaj dveh evropskih trgih. Zmagovalci bodo znani na slavnostni podelitvi nagrad, ki bo 17. septembra 2014 v Bruslju, do takrat pa stiskamo pesti za prestižnega evropskega Efiija in našo ekipo!